Θεοδωρικάκος: «Ταυτοποιήθηκαν αυτοί που ανάρτησαν το πανό στην Τούμπα»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε γνωστό πως έχουν ταυτοποιηθεί αυτοί που ανάρτησαν πανό συμπαράστασης για τους προφυλακισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Θεοδωρικάκος: «Ταυτοποιήθηκαν αυτοί που ανάρτησαν το πανό στην Τούμπα»

Στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ για το Europa Conference League αναρτήθηκε στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών πανό συμπαράστασης στους προφυλακισμένους φίλους του "Δικεφάλου" που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Το συγκεκριμένο πανό καταδίκασε ο επίσημος ΠΑΟΚ, ενώ προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπίσει αυτούς που ανάρτησαν το πανό στο γήπεδο της Τούμπας και με το οποίο εξέφραζαν τη στήριξη τους στους οπαδούς που είναι προφυλακισμένοι για τη δολοφονία του Άλκη.

Το πανό έγραφε: «Αδέρφια κρατάτε γερά» και σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος οι υπεύθυνοι ταυτοποιήθηκαν.

«Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», ανέφερε στο twitter ο κ. Θεοδωρικάκος.