Άρης: Ανησυχία για Μπερτόγλιο, χάνει Ολυμπιακό ο Σούντγκρεν

Ο Άρης θα παίξει για την οριστικοποίηση της εξάδας με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική χωρίς τον Σούντγκρεν και ίσως τον Μπερτόγλιο. 

Άρης: Ανησυχία για Μπερτόγλιο, χάνει Ολυμπιακό ο Σούντγκρεν

Η νίκη του Άρη στην Τρίπολη ήταν πολύ καθοριστική για την προσπάθεια εξασφάλισης μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και της διεκδίκησης στα play off του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Κι είναι λογικό το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι εξαιρετικό, με τον Χερμάν Μπούργος να δίνει το σύνθημα για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο «Κλ. Βικελίδης» (6/3)

Σε αυτή την αναμέτρηση ο Άρης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τον Σουηδό μπακ να συμπληρώνει τέσσερις κίτρινες κάρτες (δέχτηκε λόγω διαμαρτυρίας από τον Πορτογάλο ρέφερι) και να εκτίει υποχρεωτικά την ποινή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ανησυχία υπάρχει για τον Φακούντο Μπερτόγλιο που τραυματίστηκε πάνω από το γόνατο και αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή, με τον ποδοσφαιριστή του Άρη να υποβάλλεται την Κυριακή (27/2) σε λεπτομερείς εξετάσεις και μαγνητική τομογραφία ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.