ΑΕΚ: Το σχέδιο του Γιαννίκη για το ντέρμπι επιβίωσης

Πολύ σημαντικός είναι ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει καταστρώσει τα πλάνα του γι' αυτή την αναμέτρηση.

ΑΕΚ: Το σχέδιο του Γιαννίκη για το ντέρμπι επιβίωσης

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη Super League 1. Για τους "πράσινους" μπορεί το συγκεκριμένο ματς να έχει μεγάλη σημασία για την εξάδα, αλλά για τους "κιτρινόμαυρους" είναι ένα παιχνίδι που αν το κερδίσουν θα τους δώσει άλλη ψυχολογική ώθηση.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα θα εμπιστευτεί το ίδιο σχήμα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Τσιντώτας θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του σε αυτό το παιχνίδι. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ρότα και αριστερά ο Χατζισαφί, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Τζαβέλλας, Βράνιες.

Στον άξονα τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα με τον Γιαννίκη να έχει πολλά στο μυαλό του και η κατάσταση να μην έχει ξεκαθαρίσει. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Αραούχο, ο οποίος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. Πίσω του θα κινούνται οι Τσούμπερ, Λιβάι και Άμραμπατ.