Κοροβέσης: «Πάμε γι' αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη»

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Κοροβέσης: «Πάμε γι' αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη»

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» δοκιμάζεται την Κυριακή (27/2, 19:30) ο ΟΦΗ που θα αντιμετωπίσει τον αήττητο φέτος Ολυμπιακός. Οι Κρητικοί γνωρίζουν πως τους περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά από την άλλη είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ και τόνισε πως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως η ομάδα του θέλει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή κατάταξη στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά ο Νίκος Κοροβέσης δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα πάμε για το αποτέλεσμα γιατί είναι μια κρίσιμη αγωνιστική και αυτά τα δύο ματς θα κρίνουν την τελική κατάταξη. Δεν έχουμε περιθώριο να μην κοιτάξουμε το αποτέλεσμα, μένουν δύο παιχνίδια και πάμε για το αποτέλεσμα. Οι απουσίες είναι πολλές, το ρόστερ όμως είναι μεγάλο και είναι μια ευκαιρία για όλους τους».