Ο Αραούχο στέλνει το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 21η αγωνιστικής στους γονείς του Άλκη!

Ο Σέρχιο Αραούχο, μετά την αφιέρωση του γκολ του κατά του Άρη στην 21η αγωνιστική στην μνήμη του Άλκη Καμπανού, κατά την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής, εκείνο δεν ανέγραφε το όνομα του αλλά του αδικοχαμένου 19χρονου και θα το αποστείλει στους χαροκαμένους γονείς του...

Ο Αραούχο στέλνει το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 21η αγωνιστικής στους γονείς του Άλκη!

Δεν ξεχνά ο Σέρχιο Αραούχο...

Παρότι οι μέρες πέρασαν από την αποφράδα 1η Φλεβάρη με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ απέδειξε, ακόμη μια φορά την ευαισθησία και την ανθρωπιά του.

Ο στράικερ της «Ένωσης» παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής, για εκείνο το τέρμα που είχε πετύχει με ...ακροβατικό τρόπο κόντρα στον Άρη (στην ήττα της ομάδας του με 2-1), το οποίο το είχε αφιερώσει στη μνήμη του 19χρονου φοιτητή με τον πασίγνωστο πια πανηγυρισμό του…

Τώρα αφιέρωσε και το βραβείο, το οποίο όμως δεν αναγράφει πάνω το δικό του όνομα αλλά του Άλκη!

Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε από τον επιθετικό της ΑΕΚ και την ομάδα, σε συνεννόηση με τη διοργανώτρια Super League, όπως και η απόφαση το βραβείο να αποσταλεί στους γονείς του 19χρονου.

Όπως αναφέρει η ΑΕΚ:

«Για τον Αλκη» αναγράφει η πλακέτα της Super League στον Σέρχιο Αραούχο για το Best Goal Interwetten της 21ης αγωνιστικής! Η επιθυμία του Σέρχιο, που υλοποιήθηκε σε συνεννόηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη Λίγκα!

Το εκπληκτικό γκολ του «Τσίνο» κόντρα στον Άρη και ο συμβολικός του πανηγυρισμός αφιερώθηκαν στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.

Το ίδιο και το βραβείο του Best Goal, που θα φτάσει στα χέρια των γονιών του Αλκη!»

Η αντίδραση του επίσημου Άρη δεν άργησε με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου της Θεσσαλονίκης στο Instagram, όπου επιφυλάσσει αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Αραούχο («Μεγάλος ποδοσφαιριστής, σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Σέρχιο Αραούχο υποκλινόμαστε»)