Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-2: Τρίποντο εξάδας για τους Αρκάδες σε τρία λεπτά!

Με δύο γκολ στο χρονικό διάστημα 34' - 37' ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 την Λαμία εκτός έδρας, σ΄ εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League, επέστρεψε στις επιτυχίες κι αναζωπύρωσε τις ελπίδες τους για παρουσία στα πλέι οφς!

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-2: Τρίποντο εξάδας για τους Αρκάδες σε τρία λεπτά!

Από δύο ήττες προερχόταν ο Αστέρας Τρίπολης αλλά το αρνητικό του σερί πήρε τέλος στην Λαμία όπου νίκησε την τοπική ομάδα με 2-0 στο εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε σε διάστημα τριών λεπτών με τέρματα των Μπαράλες (34') και Ριέρα (37') και αναζωπύρωσε τις ελπίδες των Αρκάδων για παρουσία στην εξάδα των πλέι οφς.

Αντίθετα για τους, τρίτους από το τέλος, Φθιώτες ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα και η προσπάθεια παραμονής τους δυσχεραίνει.

To ματς στο πρώτο ημίωρο ήταν ανιαρό χωρίς τελικές με τον Αστέρα να προηγείται στην πρώτη του αγώνα με κεφαλιά ψαράκι του Μπαράλες από σέντρα του Άλβαρες με τον Αργεντινό να μην πανηγυρίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Τρία λεπτά μετά ο σκόρερ έκλεψε κι ο (εκ των διακριθέντων) Καπίγια έδωσε στον Ριέρα που στο τετ α τετ έσκαψε πάνω από τον Γκαραβέλη.

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο με την ομάδα του Γρηγορίου να προσπαθεί ν' αντιδράσει και τους Αρκάδες του Ράσταβατς να ψάχνουν το 3ο γκολ τους.

Τίποτα από τα δύο δεν συνέβη αφού στο 77' ακυρώθηκε, μέσω VAR τέρμα του Μπανγκουρά για χέρι του Ελευθεριάδη σε διώξιμο του Άλβαρες.

Δέκα λεπτά μετά ο Μπεχαράνο... λαχτάρισε άπαντες αφού σε ενάερια μονομαχία προσγειώθηκε άσχημα στο τερέν κι έδειξε να χάνει προσωρινά τις αισθήσεις του.

Τελικά αντικαταστάθηκε, με τον γιατρό της Λαμίας, να είναι καθησυχαστικός ότι θα πάει για εξετάσεις, προληπτικές, στο νοσοκομείο...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2

Γήπεδο: Δ.Α.Κ. Λαμίας («Αθανάσιος Διάκος»)

Σκόρερς: 34’ Μπαράλες, 37’ Ριέρα.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: - Τασουλής, Ιγκλέσιας, Καπίγια.

Κόκκινες κάρτες:-

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, - Βύντρα (46’ Προβυδάκης), Λούκας, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο (λ.τρ. 89’ Γκέντσογλου), Τζανδάρης (64’ Νούνιες) – Τάιρον (70’ Ελευθεριάδης), Μανούσος, Ρόμανιτς (λ. τρ.46’ Μπανγκουρά) - Τσούκαλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρθία (95’ Καρμόνα), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες - Βαλιέντε, Ιγκλέσιας - Ριέρα (λ.τρ. 62’ Τασουλής), Καπίγια (92’ Κανελλόπουλος), Σίτο (46’ Τιλίκα) – Μπαράλες (95’ Μπενίτο)