Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Μήτρογλου

Τι ισχύει και ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Μήτρογλου

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Κώστα Μήτρογλου ή για την ακρίβεια μπλέχτηκε σε μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Αλέξης Βιρβίλης, από τις αρχές του καλοκαιριού υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα μήπως οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για την απόκτηση του «Γερμανού».

Χθες λοιπόν γράφτηκε και το έκαναν... σημαία στη Γαλλία, ότι ο Ολυμπιακός βλέπει την περίπτωση του Μήτρογλου.

Πρώτον, προφανώς και οι Πειραιώτες θα ήθελαν να ξαναβάλουν στη μηχανή τους τον Κώστα. Αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε κατά νου το εξής: ο Μήτρογλου κόστισε πέρσι το καλοκαίρι 15 εκ. ευρώ στη Μαρσέιγ για να τον πάρει από την Μπενφίκα. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι έχουν ακόμα ένα μέρος των δικαιωμάτων του. Ο δε Μήτρογλου αμοίβεται με περίπου 2 εκ. ευρώ ετησίως.

Κατά συνέπεια και βάζοντας κάτω τα οικονομικά δεδομένα, ο 30χρονος επιθετικός θα μπορούσε να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα σε περίπτωση που η Μαρσέιγ τον έδεινε δανεικό (σ.σ. με τη σύμφωνη γνώμη και της Μπενφίκα) και ο Μήτρογλου έριχνε κατά πολύ τις απαιτήσεις του. Πράγματα δηλαδή που δεν φαίνεται να ισχύουν τη δεδομένη στιγμή. Αφήστε δε που αυτό που καίει τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση είναι ο χαφ.