Γκαγέγκος: «Ο ΟΦΗ κέρδισε έναν ακόμη οπαδό» (vid)

Ο Φελίπε Γκαγέγκος από το βράδυ της Τρίτης (22/2) είναι και επίσημα παίκτης της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Το αντίο του Χιλιανού άσου. 

Γκαγέγκος: «Ο ΟΦΗ κέρδισε έναν ακόμη οπαδό» (vid)

Ο Φελίπε Γκαγέγκος μίλησε στο OFI TV και αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της λέγοντας πως «θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα και τα παιχνίδια που έχει μπροστά της για να μπει στα πλέι οφ. Ο ΟΦΗ κέρδισε έναν ακόμη οπαδό».

Ο Χιλιανός μέσος είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Αυτό που θα κρατήσω είναι η αγάπη του κόσμου, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με δέχτηκαν καλά, νιώθω ευγνωμοσύνη για τους φιλάθλους που κάθε φορά στον δρόμο με έκαναν να αισθανθώ πολύ ωραία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, επιστρέφω στην Χιλή μετά από 10 χρόνια, είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, είναι η οικογένεια μου και φεύγω χαρούμενος και ευτυχισμένος γιατί πέρασα έξι καταπληκτικούς μήνες και για αυτό φεύγω ευχαριστημένος».

«Η τελευταία συνέντευξη του Felipe Gallegos πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Χιλή για να συνεχίσει την καριέρα του στην Univerdidad de Chile. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας», αναφέρει η ΠΑΕ.