«Μπάχαλο» ο Παναθηναϊκός - Μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη συνεχίζεται και δε φαίνεται ότι θα καταλαγιάσει εύκολα.

«Μπάχαλο» ο Παναθηναϊκός - Μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ

Μετά το εξώδικο του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ και την καταγγελία των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί, ζητώντας τα κλειδιά του γηπέδου της Λεωφόρου και των περιβάλλοντων χώρων, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι η στάση του Ερασιτέχνη βάζει εμπόδια στην πώληση της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι η συνέχεια πλέον θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον Ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο».