Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Στόχος το ντέρμπι της Κυριακής»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τους συνεχάρη για τη νίκη τους επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Στόχος το ντέρμπι της Κυριακής»

Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ανάγκη μία νίκη και αυτή την πέτυχε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα χάρη στα γκολ των Μάνταλου και Ανσαριφάρντ. Αυτό το "τρίποντο" έφερε λίγη ηρεμία στους "κιτρινόμαυρους" που αν μη τι άλλο το ήθελαν πολύ.

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και βρήκαν τους τρόπους να ανοίξουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε ένα πλάνο, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει κινδύνους στις αντεπιθέσεις. Κάτι που με εξαίρεση την ευκαιρία του ΠΑΣ στα πρώτα λεπτά, το καταφέραμε», είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στην ομιλία τους στους ποδοσφαιριστές.

Οι "κιτρινόμαυροι" την Τρίτη πήραν ρεπό τον Γιαννίκη, ο οποίος, ωστόσο έχει ζητήσει από τους παίκτες του να πάρουν το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. «Την Κυριακή ο στόχος είναι ένας, να νικήσουμε».