«Πολιορκία» σε Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με την Λα Κορούνια για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, αλλά οι δυσκολίες είναι αρκετές.

«Πολιορκία» σε Γκιγιέρμε

Τα δεδομένα με τον Γκιγιέρμε έχουν ως εξής: Από τη μία υπάρχει ο Ολυμπιακός που θέλει τον Βραζιλιάνο χαφ (με ιταλικό διαβατήριο) για να τον «βιδώσει» κατευθείαν στην ενδεκάδα.

Από την άλλη υπάρχει ένας Γκιγιέρμε που δεν θέλει να ακολουθήσει την Λα Κορούνια στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ντέπορ για την απόκτηση του Γκιγιέρμε, ο οποίος σε πρώτη φάση δείχνει θετικός με την προοπτική του Ολυμπιακού.

Το θέμα ωστόσο είναι ότι η Λα Κορούνια μέχρι στιγμής αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», παρά το γεγονός ότι σκοπεύει να τον πουλήσει.

Γνωρίζοντας ότι τον «πολιορκούν» κι άλλες ομάδες από την Βραζιλία, την Αραβία και την Ισπανία, είναι λογικό να βάζει τον παίκτη σε μία διαδικασία… πλειστηριασμού για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Στην Ισπανία αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες για την απόκτησή του, αλλά ίσως χρειαστεί οι Πειραιώτες να κάνουν μερικές μέρες υπομονή, γιατί η Λα Κορούνια δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον δώσει… αύριο. Εκτός πια κι αν οι «ερυθρόλευκοι» καταθέσουν μία πρόταση που η Ντέπορ με την εμπειρία που έχει στα μεταγραφικά παζάρια, θεωρήσει ότι δεν θα την βρει από πουθενά αλλού.

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι ο Γκιγιέρμε στην παρούσα φάση δείχνει να είναι ο υπ’ αριθμόν «ένα» στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού μέσου.