Λαμία: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης

Η Λαμία έχει μπροστά της έναν κομβικό αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης (23/2). 

Λαμία: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης

Η ανακοίνωση της Λαμίας για τον αγώνα της Τετάρτης (23/2) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

«Σύμφωνα με την νέα ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις φτάνουν στο 50% της πληρότητας των εξεδρών.

Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 22ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου (17:30) οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μεμονωμένα εισιτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Κερκίδες: 12,13,14 στα 10€

Κερκίδες: 5,6 στα 20€

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας πατώντας ΕΔΩ

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.

Για την είσοδο στους άνω των 18 ετών στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

Για τους 13-17 ετών είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών είτε αρνητικό rapid τεστ 48 ωρών.

Για τους κάτω των 12 ετών αρνητικό self τεστ την ημέρα του αγώνα.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ».