Πασχαλάκης: «Τελικός με τη Μίντιλαντ, θέλαμε να είμαστε κοντά στην κορυφή»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τη Μίντιλαντ, μετά το 0-0 με τον Άρη.  

Πασχαλάκης: «Τελικός με τη Μίντιλαντ, θέλαμε να είμαστε κοντά στην κορυφή»

O Πασχαλάκης είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ότι κόστισε στην ομάδα του η έλλειψη ενέργειας από τα σερί παιχνίδια και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 32χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Για τις σκέψεις του μετά την ισοπαλία: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε να είμαστε κοντά στην κορυφή, επικρατεί στεναχώρια αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα: «Μπήκαν νέα πρόσωπα στην ομάδα, πρέπει να ενταχθούν και να υπάρχει χημεία, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν μας βγαίναν οι επιλογές που κάναμε, θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά συγκρατημένοι».

Για το αν οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, ντέρμπι, προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο, να ξεκινήσεις από το μηδέν και μετά να σκεφτείς μπροστά, δεν υπάρχει πολύς χρόνος να αναλύσουμε τι έγινε, πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα σερί ματς και την ενέργεια που ζητούν αυτού του είδους οι αγώνες: «Η ομάδα μας έχει κάνει πάρα πολλά συνεχόμενα ματς, Τετάρτη - Κυριακή επί εβδομάδες, πρέπει να βρούμε ενέργεια, να είμαστε το ίδιο δυνατοί, δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω, σήμερα είχαμε άσχημο αποτέλεσμα, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βρούμε δυνάμεις και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για τις επεμβάσεις του: «Ευτυχώς ο Μιχαηλίδης ακολούθησε σωστά, εξουδετέρωσε το γκολ, θεωρώ οι επεμβάσεις που δίνουν βαθμούς είναι οι καλύτερες, υπήρχαν επεμβάσεις και των συμπαικτών μου που ήταν καθοριστικές».

Για το αν υποσυνείδητα έγινε κάποια διαχείριση ενόψει Μίντιλαντ και αν είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ αυτός ο αγώνας ώστε να προχωρήσει: «Λέξη κλειδί η διαχείριση, τα παιδιά το γνωρίζουν, είναι συνεχόμενα τα ματς, στο πρώτο ημίχρονο αυτή την αίσθηση είχα, πως κάναμε συντήρηση δυνάμεων, τα κίνητρα είναι πολλά και οι στόχοι μεγάλοι, πρέπει να μπορούμε να καταφέρνουμε να παίρνουμε νίκες και αν δεν παίζουμε καλά».

Για το τι θα διάλεγε ανάμεσα σε σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία ή την κατάκτηση του κυπέλλου: «Δύσκολη ερώτηση, είμαι πολύ εγωιστής και θέλω να είμαι μέσα σε όλα».

Για τη διαφοροποίηση της απόδοσης του θέλοντας να συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι: «Θεωρώ σαν παλιοί πρέπει να εντάξουμε τα νέα παιδιά, να νιώσουν οικεία, οικογένεια, αυτή είναι η δουλειά μας, πρέπει να γίνει άμεσα αυτό, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο».

Για το επερχόμενο (24/2) παιχνίδι με τη Μίντιλαντ: «Τελικός, τίποτε άλλο...».