Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 1-2: Έχει σφυγμό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (highlights)

Ο Απόλλων πήρε σπουδαίο διπλό στη Λαμία με 1-2 και εξακολουθεί να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής στη Super League!

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 1-2: Έχει σφυγμό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (highlights)

Το καλύτερο ματς της σεζόν την πλέον κατάλληλη στιγμή έκανε ο Απόλλων Σμύρνης στο «Αθανάσιος Διάκος», κατακτώντας τεράστιο διπλό!

Το τελικό 1-2 κρίνεται δίκαιο, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και πλέον έχει κάθε λόγο να ελπίζει στην παραμονή, εφόσον συνεχίσει έτσι.

Μακράν κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, Νίκος Ιωαννίδης, ενώ ουσιαστικά δεν υστέρησε κανείς από την πλευρά της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας.

Στον αντίποδα, η Λαμία έκανε για ένα ακόμη παιχνίδι κακή εμφάνιση και εξακολουθεί να είναι εμφανώς ντεφορμέ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε ότι η αποβολή του Ντεντάκη στο 69' ήταν πεντακάθαρη, καθώς έχει κάνει εγκληματικό τάκλιν στον Ρόμανιτς, ενώ το πέναλτι που κέρδισε ο Μανούσος στις καθυστερήσεις δόθηκε επίσης σωστά από τον ρέφερι Κουτσιαύτη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-2

Σκόρερ: 90'+2' Μανούσος - 29' Ιωαννίδης, 53' Παμλίδης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: 67' Μανούσος - 22' Γιαννιώτας, 36' Σίμπσαχ, 78' Ντομίνγκεζ, 81' Βιτλής

Κόκκινες κάρτες: 69' Ντεντάκης

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (87΄Τζανδάρης), Γκέντσογλου (71΄Βέλλιος), Μπανγκουρά (46΄Τιρόνε), Νούνιες (46΄Μανούσος), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (62΄Τσούκαλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Ρόγκνε, Μαρτίνες (72΄Παπαγεωργίου), Τσίμπσαχ (46΄Κάστρο), Παμλίδης (86΄Ράιλι), Γιαννιώτας (66΄Τσιλούλης), Ιωαννίδης (86΄Μπακόγκου).