Ακπόμ: «Θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έκανε ο Τσούμπα Ακπόμ.

Ακπόμ: «Θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω»

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, αποκάλυψε ότι οι Χαρίσης, Κίτσιου και Πέρεθ του κάνανε το «ψηστήρι» για να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματα του:

«Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ ενέργεια στους φιλάθλους και όλο το σύλλογο κι ένα καλό πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας».

Για το από ποιους πήρε πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και έτοιμος να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Έχω κάνει έρευνα για την ομάδα. Έπαιξα πέρυσι με τον Χαρίση και τον Κίτσιου στο Βέλγιο, είναι καλοί φίλοι μου και μου είπαν πολλά καλά λόγια για τον σύλλογο και την πόλη. Μίλησα επίσης με τον Λούκας που έπαιξε εδώ και μου είπε πόσο αγάπησε την ομάδα και πως αν έρθω εδώ δεν θα θέλω να φύγω. Άκουσα μόνο θετικά πράγματα για τον ΠΑΟΚ».


Για το λόγο για τον οποίο επέλεξε τον ΠΑΟΚ:

«Είχε πολλές επιλογές στην Αγγλία, την Γαλλία, την Γερμανία και άλλες χώρες, αλλά νομίζω ότι επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών του. Είδα κατά την διάρκεια της ερευνάς μου ότι είναι πραγματικά φανατικοί. Δεν είναι απλά ποδόσφαιρο γι’αυτούς, είναι όλη τους η ζωή. Είναι παθιασμένοι, όπως είμαι κι εγώ.

Είμαι ανταγωνιστικός, παθιασμένος και θέλω να κερδίζω τα πάντα. Νομίζω ότι εγώ και οι οπαδοί έχουμε ήδη συνδεθεί. Οι στόχοι μου είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γίνεται, με την ομάδα στην Ευρώπη, να κερδίσουμε τρόπαια, να σκοράρω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να γίνεται πιο δυνατή».

Για τους στόχους του:

«Τα επόμενα χρόνια μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα πετυχημένοι και είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος να μπω άμεσα με την ομάδα. Συνάντησα ήδη τους συμπαίκτες μου, τον Πρόεδρο, συστήθηκα με τον προπονητή και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να προπονούμαι και να παίξω αγώνες».

Για την ετοιμότητα του:

«Θέλω να συμβάλλω άμεσα στην ομάδα. Το μήνυμα μου προς τους οπαδούς είναι ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 110%, είμαι έτοιμος να πολεμήσω, να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ακόμα πιο πετυχημένη. Πάμε όλοι μαζί".