Αναστασίου: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Αναστασίου: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασιου μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και επικίνδυνη απέναντι στην οποία πρέπει να αμυνθείς σωστά. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε γκολ τη φάση που βρήκαμε ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε το πέναλτι.

Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε πολλά προβλήματα. Σε κάποιες στιγμές που δεν είχαμε τη μπάλα έπρεπε να αμυνθούμε κοντά στην περιοχή μας. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και να πω ένα σούπερ ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το σημαντικό είναι σαν ομάδα να μεγαλώνουμε. Οι νίκες αυτές μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Και στην ομάδα και στον κόσμο. Πρέπει όμως να μάθουμε να διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα. Μετά τις σημαντικές νίκες που κάναμε τον Ιανουάριο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα επόμενα παιχνίδια.

Κάθε ματς πρέπει να κοιτάμε να παίρνουμε το μάξιμουμ, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όταν έχουμε τη μπάλα και να να κάνουμε σωστά πράγματα χωρίς τη μπάλα. Η ομάδα ωριμάζει και σε αυτό βεβαίως ωριμάζει και η ποιότητα και η εκπαίδευση των παικτών μας».