Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0: Ο Μεντόσα… ζωγράφισε τη νίκη (highlights)

Με εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Μεντόσα στο 47’ ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο. Έχασαν πέναλτι με τον Καρλίτος στο 69’ οι φιλοξενούμενοι. «Σύρραξη» στο τέλος μεταξύ των ποδοσφαιριστών!

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0: Ο Μεντόσα… ζωγράφισε τη νίκη (highlights)

Ο Παναιτωλικός ήταν… σκληρό καρύδι και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, που για μια ακόμα φορά… στραβοπάτησε.

Το γκολ για τους Αγρινιώτες σημείωσε ο Μεντόσα στο 47’ με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Ήταν αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, αλλά... μέχρι την αντίπαλη περιοχή όπου ακόμα δεν έχει βρει λύσεις, παρότι απείλησε 2-3 φορές χωρίς να έχει την... τεράστια ευκαιρία.

Σε παθητικό ρόλο ο Παναιτωλικός, ο οποίος πέραν της συγκέντρωσης και του πρέσινγκ δεν έδειξε δείξει κάτι περισσότερο, διότι δεν του το είχε επιτρέψει ο αντίπαλός του.

Στο 36' σκόραρε ο Σάρλια, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, με τον Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει και μέσω του VAR ότι η μπάλα έχει βγει άουτ στο γύρισμα του Βέλεθ στο δεύτερο δοκάρι.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Mεντόσα να εκτελεί εκπληκτικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού και να κάνει το 1-0.

Οι «πράσινοι» με την είσοδο του Ιωαννίδη αντί του Γκατσίνοβιτς έγιναν πιο επιθετικοί, πίεσαν περισσότερο τους γηπεδούχους και κέρδισαν πέναλτι αλλά στο 69’ ο Ανέστης είπε «όχι» στον Καρλίτος!

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή με λάθος τρόπο και με βεβιασμένες ενέργειες υπό το καθεστώς πανικού με τους παίκτες του να μην μπορούν να προσπελάσουν τον… πανταχού παρόντα Κορνέλιους, ο οποίος έκοβε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων μέσα στην περιοχή.

Έτσι ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 1-0, ενώ στο τέλος προκλήθηκε «σύρραξη» των παικτών με τους Μαλή, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη να διαπληκτίζονται και στον καβγά να μπαίνουν ακόμα και οι πάγκοι των ομάδων!

Μικρογραφία

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερς: Μεντόσα (47’)

Κίτρινες: Χουχούμης (43’), Μαλής (98’)- Ρούμπεν (45+2), Ιωαννίδης (98’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης- Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης- Μάρτενσον (80’ Αντούνες), Φλόρες- Νταγκό (69’ Καρέλης), Μεντόσα (80’ Ντίας), Μόρσεϊ (69’ Ντουάρτε) –Βέργος (91’ Λούι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Διούδης- Σάντσες (83’ Κώτσιρας), Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ- Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες (83’ Κουρμπέλης), Γκατσίνοβιτς (62’ Ιωαννίδης) – Βιτάλ (62’ Παλάσιος), Αϊτόρ, Καρλίτος (87’ Χατζηγιοβάνης).