Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Τρίποντο - «οξυγόνο» για τους Περιστεριώτες (highlights)

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και ξέφυγε από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Τρίποντο - «οξυγόνο» για τους Περιστεριώτες (highlights)

Ματς δίχως γυρισμό ήταν για τον Ατρόμητο αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεφύγουν κι άλλο από τον Απόλλωνα Σμύρνης και να διεκδικήσουν στη συνέχεια ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Τελικά, κέρδισαν με 2-0, με τους Αρκάδες να παίζουν από το 38’ με δέκα παίκτες.

ΣΤΟ 55ο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΒΑΛΕ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»!

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Ατρόμητος, ο οποίος κατάφερε στο 55ο δευτερόλεπτο να ανοίξει το σκορ. Ο Αλιμπέκ έδωσε στον Μουνίθ που κινήθηκε από τα δεξιά, εκείνος σούταρε με τη μία και ο Τσιφτσής παρότι έδειχνε να ελέγχει τη φάση, έχασε τη... γη κάτω από τα πόδια του! 1-0 λοιπόν μόλις στο 1ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι Αρκάδες απείλησαν με την κεφαλιά του Κρέσπι στο 7’ (άουτ) και με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Σονί που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιαννιώτης (15’). Νωρίτερα (11’) ο Τσιφτσής είχε σταματήσει την προσπάθεια του Κουλούρη. Ο Αστέρας πίεζε για την ισοφάριση, αλλά ο Μπαράλες δεν κατάφερε με κεφαλιά να σκοράρει (31’, άουτ). Ήρθε εν συνεχεία και η αποβολή του Κρέσπι στο 38’, καθώς χτύπησε με τις τάπες τον Μουνίθ και δυσκόλεψε αρκετά το έργο του Αστέρα.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 74’

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν από τα αποδυτήρια με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα στον Γιαννιώτη, ήταν εκείνοι που ειχαν την πρωτοβουλία, αλλά την πρώτη μεγάλη φάση έφτιαξε ο Κουλούρης με το απευθείας φάουλ που έδιωξε ο Τσιφτσίς (52’).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η διπλή ευκαιρία για τους Αρκάδες, αρχικά με το σουτ του Σονί που απέκρουσε ο Γιαννιώτης και εν συνεχεία η κεφαλιά του Μπαράλες που δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Ατρομήτου (56’). Ο Αστέρας συνέχιζε να ανεβάζει ρυθμούς, αλλά οι αλλαγές που έκανε στο 64’ ο Κόλμαν βοήθησαν τον Ατρόμητο που κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Έρλινγκμαρκ (ασίστ Κλωναρίδη) στο 74’ και να τελειώσει εκεί ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: 1’ Μουνίθ, 74’ Έρλινγκμαρκ.

Κίτρινες: 45’ Βασιλαντωνόπουλος, 84’ Χαρίσης - 22’ Σίτο, 24’ Μπαράλες, 51’ Ατιένζα.

Κόκκινες: 38’ Κρέσπι

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (34’ λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαϊας, Μαυρομάτης (46’ λ.τρ. Κ. Παπαδόπουλος), Καστεγιάνο, Ροτάριου (62’ Κλωναρίδης), Σάλομον (62’ Έρλινγκμαρκ), Χαρίσης, Μουνίθ, Αλιμπέκ (76’ Ντένιτς), Κουλούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιέντζα, Αντζουλάς (87’ Ριέρα), Τασουλής (63’ Αλβαρες), Κανελλόπουλος (64’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (87’ Καπίγια), Σίτο, Κρέσπι, Σόνι, Μπαράλες.