Απόλλων Σμύρνης: Με Φερνάντες, Εμπακόγκου αλλά χωρίς Βέρχουλστ, Γιακιμόφσκι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αγώνα με τη Λαμία (20/2). Μέσα οι Φερνάντες, Εμπακόγκου αλλά εκτός οι Βέρχουλστ, Γιακιμόφσκι. 

Απόλλων Σμύρνης: Με Φερνάντες, Εμπακόγκου αλλά χωρίς Βέρχουλστ, Γιακιμόφσκι

Οι Βέρχουλστ, Γιακιμόφσκι έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λαμία ενώ είναι μέσα σε αυτή οι Φερνάντες, Εμπακόγκου. Οι δύο τελευταίοι ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ, όπως και το φινάλε με τον Ματέι.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του γεννημένου στις 5 Φεβρουαρίου 1986, Πορτογάλου μέσου, Manuel Henrique Tavares Fernandes (Μπενφίκα, Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ, Καϊσερίσπορ).Επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1992, Νιγηριανός επιθετικός Jerry Mbakogu (Πάντοβα, Γιούβε Στάμπια, Κάρπι, Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα, Όσιγιεκ, Κοζέντσα).Ανακοινώνεται ακόμα η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλορεντίν Ματέι», αναφέρει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία: Κότσαρη, Σορκάν, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Ντεντάκη, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνες, Φερνάντες, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Εμπακόγκου, Σίγκνεβιτς, Ντάουντα, Ιωαννίδη.