Ματέο Γκαρσία: «Ο Άρης θα μπει στα play off γιατί το αξίζει»

Με δηλώσεις του ο Ματέο Γκαρσία αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, στον μεγάλο στόχο της εισόδου στα play off, αλλά και στον νέο προπονητή της ομάδας, Χερμάν Μπούργκος

Ματέο Γκαρσία: «Ο Άρης θα μπει στα play off γιατί το αξίζει»

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ αύριο (20/2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ματέο Γκαρσία αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ο νέος προπονητής της ομάδας Χερμάν Μπούργκος θα βοηθήσει σημαντικά τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματέο Γκαρσία:
Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, είναι κάτι που το περιμένουμε όλο τον χρόνο και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να το κερδίσουμε».

Για το κλίμα που επικρατεί στον Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Η ψυχολογία μας έχει πέσει μετά τις τελευταίες ήττες. Ότι άλλαξε και ο προπονητής ίσως μας δίνει μια ώθηση. Να προχωρήσουμε παρακάτω πιο δυναμικά, να κάνουμε μια αρχή για καλύτερα αποτελέσματα γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν μια γροθιά στο στομάχι».

Για τον Τόλη Τερζή: «Και εγώ όπως και αρκετοί είχαμε τη τύχη να τον ξέρουμε από πριν. Είναι ένας προπονητής, που μας έχει βοηθήσει τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης όσο και ψυχολογικά. Μας βοηθάει να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια και τις τελευταίες ημέρες που δουλεύουμε μαζί του συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

Για τον στόχο των play off και αν προλαβαίνει ο Άρης: «Πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μετά το επόμενο, προκειμένου να καταφέρουμε τον μεγάλο στόχο μας που είναι τα play off Το αξίζει ο Άρης και πρέπει να μπει».

Για τον νέο προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργκος: «Σίγουρα είναι ένας προπονητής που τον γνωρίζω. Είναι συμπατριώτης μου και στην Αργεντινή έχει ένα πολύ μεγάλο όνομα. Βρισκόταν σε αρκετές θέσεις και θεωρώ πως θα βοηθήσει την ομάδα πολύ.

Πάντα είναι καλό να έρχεται στην ομάδα ένα μεγάλο όνομα. Δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω άλλα όσες φορές έπαιξα αντίπαλος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτός ήταν εκεί».