Ολυμπιακός: Το αεροπορικό ταξίδι στον Βόλο και η διαχείριση της κούρασης

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός επιλέγει να ταξιδέψει αεροπορικώς στον Βόλο και όχι οδικώς με το πούλμαν του και η κόπωση που καλείται να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Το αεροπορικό ταξίδι στον Βόλο και η διαχείριση της κούρασης

Και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova παραδέχτηκε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αταλάντα. Και είναι λογικό να κάνει κάτι τέτοιο, διότι την Πέμπτη έγινε μεγάλη προσπάθεια και υπάρχουν οργανισμοί που είναι καταπονημένοι.

Ο κόουτς τόνισε πως έχει παίκτες που θα πρέπει να τους ξεκουράσει, επομένως αυτή τη στιγμή είναι υποχρεωμένος να αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Βόλο. Το πρόγραμμα είναι αρκετά βαρύ για τους "ερυθρόλευκους" και το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι πιο ξεκούραστοι οι παίκτες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι με την Αταλάντα. Επέλεξε να μείνει στην Ιταλία και να κάνει την Παρασκευή το πρωί προπόνηση στο Μπέργκαμο. Στη χώρα μας έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (18/2) με τους παίκτες να πηγαίνουν σπίτια τους για να ξεκουραστούν.

Σήμερα (19/2) αναχωρούν για τον Βόλο και αυτό δεν θα γίνει οδικώς. Ο Ολυμπιακός επιλέγει τα τελευταία χρόνια να πηγαίνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας αεροπορικώς. Και αυτό είναι θα το κάνει και τώρα έχοντας μάλιστα έναν λόγο παραπάνω. Οι Πειραιώτες δεν πηγαίνουν με το πούλμαν από τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή του αεροσκάφους, έστω κι αν πρόκειται για μία πτήση από αυτές που λέμε ότι "δεν προλαβαίνει να ανέβει και κατεβαίνει".

Τέτοιας διάρκειας είναι η πτήση για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου όπου και απόψε θα πάει ο Ολυμπιακός και από εκεί θα κάνει οδικώς μία απόσταση 24 χιλιομέτρων. Ο οργανισμός καταπονείται πολύ λιγότερο στο αεροπλάνο από το να βρίσκονταν οι παίκτες επί περίπου 3,5 ώρες καθιστοί στο πούλμαν.