Ο Μαρτίνς για την επιστροφή του Φορτούνη

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη και προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο.

Ο Μαρτίνς για την επιστροφή του Φορτούνη

Το παιχνίδι με την Αταλάντα έχει ήδη περάσει στην ιστορία και στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση με τους Βολιώτες και προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ακόμη αναφέρθηκε στον Φορτούνη και στην επιστροφή του τονίζοντας ότι ακόμα έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ματς με τον Βόλο: Είχα δύο αναμνήσεις τη μία χρονιά που είχε ακυρωθεί ένα γκολ του Σουντανί και αυτό ήταν μία άσχημη ανάμνηση για εμάς. Θυμάμαι και την περσινή χρονιά που έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες που και οι δύο προσπάθησαν να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι πιστεύω ότι θα είναι και το παιχνίδι της Κυριακής και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από εμάς για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για το αν θα κάνει αλλαγές με τον Βόλο: Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και θέλουνε διαφορετική προσέγγιση. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουμε την ίδια ενδεκάδα με αυτήν που έπαιξε με την Αταλάντα. Υπάρχουν παίκτες που είναι σε πολύ καλή στιγμή και θέλουν και αυτοί την ευκαιρία τους. Η δεύτερη αιτία είναι ότι ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ μικρός και θα πρέπει να δοθεί χρόνος ξεκούρασης σε αυτούς που έπαιξαν με την Αταλάντα. Επομένως η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική. Τα παιχνίδια επίσης είναι διαφορετικά. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται κατοχή και πρωτοβουλία από την ομάδας. Η προσέγγιση στο ματς με τον Βόλο θα είναι διαφορετική και με διαφορετικούς παίκτες.

Για τον Φορτούνη: Πραγματικά έκανε τα πρώτα 45 λεπτά συμμετοχής του με την Β' ομάδα. Χρειάζεται δουλειά ακόμα. Έρχεται από ένα βαρύ και δύσκολο τραυματισμό. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά ακόμα και χρόνο για να μπορέσει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.