Τερζής: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο Τόλης Τερζής μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, για τον Μπούργος και την παρουσία του στην πρώτη ομάδα.

Τερζής: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο υπηρεσιακός προπονητής, Τόλης Τερζής μίλησε στη Nova στέλνοντας το μήνυμα του για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Αναλυτικά ο Τόλης Τερζής μίλησε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ήμουν και πριν στον Άρη, απλά είμαι εκ νέου σε αυτό το σημείο του υπηρεσιακού τεχνικού. Τα παιδιά και την ομάδα τα γνωρίζω, δεν υπάρχει κάτι που να έχει αλλάξει. Προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Όλα τα παιδιά ήταν δίπλα μου, να μου συμπαρασταθούν και να με βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάζομαι, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας το έργο που έχουμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Σε αυτό το κομμάτι σίγουρα η ομάδα επηρεάζεται. Όπως έχω ξαναπεί όμως, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Τα παιδιά πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να καταλάβουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά και τη βαθμολογία που έχουμε αυτή τη στιγμή. Τα αφήσαμε όλα πίσω, δουλέψαμε πολύ καλά στην προπόνηση, προετοιμαστήκαμε καλά γι’ αυτό το παιχνίδι και νομίζω την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός πως έχει κληθεί να αναλάβει και στο παρελθόν την ίδια θέση και μάλιστα με επιτυχία και τις τρεις φορές: «Δεν έχω να πω κάτι, θα προσπαθήσουμε να τις κάνουμε τέσσερις».

Για το πως αναμένει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως πλέον το ποσοστό των φιλάθλων στο γήπεδο ανέβηκε στο 50%: «Πολύ σημαντικό αυτό για τον κόσμο. Όταν παίζουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης και αναμένουμε περίπου 12 χιλιάδες κόσμο όσο είναι το εφικτό, είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα μας. Μας δίνει ώθηση. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι’ αυτόν τον αγώνα και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Υπάρχουν κάποια προβλήματα, συζητάμε καθημερινά με τα παιδιά. τα βλέπουν συνεχώς οι γιατροί και θα περιμένουμε έως την τελευταία στιγμή».

Για την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Υπόσχεση δεν μπορώ να δώσω, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για τον Μπούργος και αναφορικά με το αν ο ίδιος θα συνεχίσει στην πρώτη ομάδα, ή θα επιστρέψει στην Κ19: «Με τον πρόεδρο μιλήσαμε επανειλημμένα αλλά όχι γι’ αυτό το θέμα. Δική μου δουλειά είναι πως θα συγκεντρωθώ μαζί με τα παιδιά, για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο παιχνίδι της Κυριακής, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».