Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρώτη δύσκολη αποστολή του ο Καρβάλιο

Ο Ζοάο Καρβάλιο χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει φρέσκα πόδια στο αρχικό σχήμα.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρώτη δύσκολη αποστολή του ο Καρβάλιο

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι στο… κόκκινο μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν την Πέμπτη το βράδυ στο Μπέργκαμο και μπροστά υπάρχει το παιχνίδι με τον Βόλο. Ένα ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά που δεν θέλει να χάσει βαθμούς σε μία ημέρα που υπάρχει το Άρης-ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και θα βάλει πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Ένα από αυτά είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος έχει θέσει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, διότι επιθετικά ο Ολυμπιακός θέλει φρέσκα πόδια.

Ο Καρβάλιο εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τη Ξάνθη όταν και έπαιξε για 63 λεπτά. Έπαιξε για 66 λεπτά με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο και πέρασε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς με την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός σε όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε έδειξε στοιχεία του ταλέντου του. Μάλιστα έδειξε να είναι πολύ πιο έτοιμος απ' ότι περίμενε ο Πέδρο Μαρτίνς και όλοι στον Ρέντη. Ακόμη και με την ΑΕΚ στο δεκάλεπτο που αγωνίστηκε ο Καρβάλιο πρόλαβε να συμμετάσχει σε επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Έχει βάλει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Βόλο και τελικά αν τον προτιμήσει ο Μαρτίνς αυτή θα είναι η πιο δύσκολη αποστολή του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θα κληθεί σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Πάντως για τον Ζοάο Καρβάλιο υπάρχουν χαμόγελα στον Ολυμπιακό από αυτές τις πρώτες του εμφανίσεις.