Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κώτσιρα, χωρίς Σένκεφελντ με Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για το Αγρίνιο με τον Κώτσιρα στην αποστολή, ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Σέκενφελντ .

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κώτσιρα, χωρίς Σένκεφελντ με Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στην έδρα του Παναιτωλικού το Σάββατο (19/2, 19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο Αγρίνιο χωρίς τον Μπαρτ Σένκενφελντ ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του για τις 4 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στην αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα.

Η παραπάνω απόφαση ήταν μονόδρομος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ (27/02, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (26η αγωνιστική, 06/03) έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Κώτσιρας επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από απουσία τριών εβδομάδων αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δεξιό προσαγωγό.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης την Παρασκευή (18/02) περιελάμβανε προθέρμανση, "κορόιδο", τακτική και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Πούγγουρας, θεραπεία έκανε ο Λούντκβιστ ενώ απών ήταν ο Μακέντα λόγω της πρόσφατης εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς και Βιτάλ.