ΟΦΗ: Δίχως Ντε Γκουζμάν, Τοράλ και Στάικο στη Νίκαια

Την αποστολή του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας ανακοίνωσε ο Νιόπλιας. Εκτός οι Ντε Γκουζμάν, Τοράλ και Στάικο.

ΟΦΗ: Δίχως Ντε Γκουζμάν, Τοράλ και Στάικο στη Νίκαια

Με μία τελευταία προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα (18/2) το πρωί την προετοιμασία του ο ΟΦΗ, ενόψει της αναμέτρησης στη Νίκαια (19/2, 17:15) με τον Ιωνικό για τη Super League. Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου, η οποία θα αγωνιστεί δίχως τους Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Τζον Τοράλ και Πασχάλη Στάικο.

O Ντε Γκούζμαν συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Τοράλ δεν προπονήθηκε και αμφότεροι έμειναν εκτός των πλάνων του Έλληνα τεχνικού. Όσον αφορά τον Στάικο, ελέω της αποβολής του στο ματς με τον Απόλλωνα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αντιθέτως, στην 23μελή αποστολή του «ομίλου» κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας, συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Γουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Γκαγέγος, Μεγιάδο, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης και Φελίπε.