Ατρόμητος: Την Παρασκευή (18/2) η συνάντηση Σπανού, Κλάτενμπεργκ

Ορίστηκε η συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προκειμένου η ΠΑΕ Ατρόμητος να εκφράσει τα παράπονα της για τη διαιτησία.

Ατρόμητος: Την Παρασκευή (18/2) η συνάντηση Σπανού, Κλάτενμπεργκ

«Βράζουν» στον Ατρόμητο με τις διαιτησίες των αγώνων με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Οι «κυανόλευκοι» έχουν πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια και από την πρώτη στιγμή είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να συναντηθούν με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τον αρχιδιαιτητή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (18/2) στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου θα εκφράσει τα παράπονα που υπάρχουν από τα δύο τελευταία ματς.

Στο Περιστέρι είναι έξαλλοι τόσο με τη διαιτησία του Γκάμαρη όσο και με αυτή του Γκορτσίλα σε Τούμπα και Περιστέρι αντίστοιχα. Είναι τακτική της ΠΑΕ Ατρόμητος να μην βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία και προτιμάει να εκφράσει τα παράπονα της σε θεσμικό επίπεδο.

Αυτή η συνάντηση είναι η αρχή των αντιδράσεων από την πλευρά της ΠΑΕ Ατρόμητος, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί και συνέχεια.