Παναθηναϊκός: Μειώνονται τα προβλήματα

Ανεβάζει στροφές ο Κώτσιρας στον Παναθηναϊκό. Ατομικό ο Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Μειώνονται τα προβλήματα

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό ενόψει Παναιτωλικού, καθώς ο Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο Ζοζέ Μαουρίσιο έκανε ξανά μόνος του.

Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (17/02) το πρωί στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Όσοι συμμετείχαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στο δρόμο της επιστροφής στη δράση με την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης.

Αντίθετα ο Ζοζέ Μαουρίσιο συνέχισε με ατομικό, θεραπεία έκαναν οι Ραμόν Λούντκβιστ και Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ απουσίαζε ο Φεντερίκο Μακέντα που χειρουργήθηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης 2-2,5 μήνες.

«Ήταν οκτώ δύσκολοι μήνες, γεμάτοι πόνο, υπέφερα, ενέσεις και θεραπείες. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ όσο περίμενα. Ένα σπασμένο έξτρα κόκαλο στο πίσω μέρος του αστραγάλου μου, που ονομάζεται os trigonum, ήταν η αιτία.

Παρότι δοκίμασα τα πάντα για να είμαι εντάξει, ο πόνος, ειδικά στο γήπεδο ήταν ανυπόφορος και το να παίζω σε αυτή την κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο και απογοητευτικό.

Έτσι το να κάνω εγχείρηση ήταν η μόνη λύση. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή τους και ειδικά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό. Κοιτάω μπροστά για την αποθεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν πιο δυνατός από ποτέ!», έγραψε ο Ιταλός επιθετικός του ΠΑΟ.