Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Μπούργος

Ο Χερμάν Μπούργος παραμένει πρώτη επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη για τον πάγκο του Άρη και οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν στην Αθήνα.

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Μπούργος

Από την πρώτη στιγμή που απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Άρη, ο Άκης Μάντζιος, ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε πάνω του το θέμα του αντικαταστάτη. Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" ξεκίνησε τη διαδικασία επαφών με ξένους προπονητές με τον Χερμάν Μπούργος να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές. Μάλιστα ο πρώην συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο του Άρη.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ενώ στη Θεσσαλονίκη υπάρχει αισιοδοξία για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων.

Ο Μπούργος επί σειρά ετών ήταν στο πλευρό του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έχουν κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (2014), ένα Κύπελλο Ισπανίας (2013), δύο Europa League (2012, 2018), δύο Super Cup Ευρώπης, ενώ βρέθηκαν και σε έναν τελικό Champions League.

Τον Ιούνιο του 2020 αποφάσισε να φύγει από το πλευρό του Σιμεόνε προκειμένου να ξεκινήσει καριέρα ως πρώτος προπονητής. Μέχρι τώρα έχει καθίσει τον πάγκο της Νιούελς Ολντ Μπόις από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο του 2021 έχοντας τέσσερις νίκες , έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 15 αγώνες.