Κόλμαν: «Δεν κερδίσαμε εξαιτίας του ρέφερι»

Στις αποφάσεις του διαιτητή Γκορτσίλα απέδωσε την ισοπαλία του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ ο Κρις Κόλμαν.

Κόλμαν: «Δεν κερδίσαμε εξαιτίας του ρέφερι»

Στις αποφάσεις του διαιτητή Γκορτσίλα στάθηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο κόουτς της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα του δεν νίκησε εξαιτίας των αποφάσεων του διαιτητή.

Αναλυτικά ο Κρις Κόλμαν μίλησε:

Για το παιχνίδι: Έχουμε παίκτες που είναι πίσω από φυσική κατάσταση. Δεν έχω παράπονο, τα έδωσαν όλα οι παίκτες μου. Δεν κερδίσαμε εξαιτίας λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί σήμερα ήταν πέναλτι και στο προηγούμενο παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν. Συνήθως δεν μιλάω για τους διαιτητές, αλλά σήμερα είμαι αναγκασμένος να το κάνω γιατί δεν χάσαμε από τον αντίπαλο, αλλά από μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή.

Για το αν το 4-4-2 είναι το στυλ που θέλει να περάσει στην ομάδα: Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ήμασταν πιο επιθετικοί στο παιχνίδι. Ο Κουλούρης είναι ένας εξαιρετικός, αλλά πρέπει να τον βοηθήσουμε και αυτό κάναμε σήμερα. Με αυτό το σύστημα θα προσπαθήσω να συνεχίσω. Δεν μου αρέσει να αλλάζω συστήματα στη διάρκεια της εβδομάδας ή των αγώνων.