Απόλλων Σμύρνης:«Κύριε Κλάτενμπεργκ, κάνετε άσχημα την δουλειά σας, πηγαίνετε στο σπίτι σας»

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε καυστικότατη ανακοίνωση στην οποία εξαπολύει μύδρους κατά του αρχιδιαιτητή της Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τον οποίο χαρακτηρίζει «Άγγλο ασθενή».

Απόλλων Σμύρνης:«Κύριε Κλάτενμπεργκ, κάνετε άσχημα την δουλειά σας, πηγαίνετε στο σπίτι σας»

Ο Απόλλων Σμύρνης πριν καν ολοκληρωθεί ο αγώνας απέναντι στον Παναθηναϊκό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τονίζοντας ότι « κάνει άσχημα την δουλειά του» και τον χαρακτήρισε: «Άγγλο ασθενή.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ, ακούμε και διαβάζουμε ότι από τους λεγόμενους Big-4 σας στηρίζει μόνο ο ένας. Σήμερα κάνετε προσπάθεια να εξασφαλίσετε τη στήριξη και δεύτερου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φωνάζει για τις κακές διαιτησίες που έχει η ομάδα του. Ο διαιτητής που στείλατε έδωσε αβίαστα δύο υποψίες, δύο ανύπαρκτα πέναλτι, απλά για να κατευνάσει τις φωνές του αντιπάλου μας.

Έτσι, πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσετε τη στήριξη του Παναθηναϊκού και τη διασφάλιση της καρέκλας σας. Παράλληλα, τελειώσατε κάθε ελπίδα της ομάδας μας.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, αυτά τα πέναλτι θα τα δίνατε εσείς στον Απόλλωνα αν γίνονταν αντίστοιχες φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού; Η απάντηση είναι όχι.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένα Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα της δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας.»