Γρηγορίου: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, τώρα νίκη με Απόλλωνα»

Στα μεγάλα προβλήματα της Λαμίας με τον κορονοϊό απέδωσε την εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. 

Γρηγορίου: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, τώρα νίκη με Απόλλωνα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θέλησε να ψάξει δικαιολογίες για την ήττα της Λαμίας από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπορούσε να μην επισημάνει ξανά πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα του από το πολλά κρούσματα κορονοϊού που την έχουν πλήξει.

Ο προπονητής της Λαμίας δήλωσε μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο:

«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι στις τρεις τελευταίες εξόδους μας μέσα σε λίγες μέρες και σήμερα δεν το δικαιούμασταν. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η ενδεκάδα και οι αλλαγές δε βγαίνουν μέσα από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, αλλά κάνουμε υποχρεωτικά συνεχώς ροτέισον για να αντιμετωπίσουμε την κόπωση μετά από αυτά που μας συνέβησαν. Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα μας. Σίγουρα θα επανέλθουμε, το έχουμε ξανακάνει. Πρέπει άμεσα στο ματς με τον Απόλλωνα να αρχίσουμε ξανά τις νίκες. Είχαμε πάνω από δέκα παίκτες, εκ των οποίων οι οκτώ βασικοί που αντιμετώπισαν κορονοϊό και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ. Δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη το πρόβλημα. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, αλλά δεχτήκαμε το γκολ».