Ρομαό: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό»

Ο Ρομαό έδωσε συνέντευξη στo «Football Mercato» και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό αλλά και στον τρόπο που έφυγε από αυτόν.

Ρομαό: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό»
Eurokinissi

Ο Ρομαό μίλησε μεταξύ άλλων στο «Foot Mercato»:

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα

«Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό. Θυμάμαι τα θετικά. Πέρασα 2 χρόνια εκεί. Είχα επεκτείνει το συμβόλαιό μου για άλλα 2 και ένιωθα πραγματικά καλά εκεί. Με αγκάλιασαν και από την ομάδα και από τον κόσμο. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν μία καλή εμπειρία.»

Για τη μεταγραφή του στη Ρεμς

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα σχεδιάσει να γυρίσω τόσο νωρίς στην Γαλλία. Όμως είχα την ευκαιρία και το έκανα. Μου έλειπε η Ligue 1. Ήθελα να γυρίσω και περιμένω πως και πως να παίξω ξανά. Δεν ήθελα να φύγω πάντως σε αυτήν την φάση από τον Ολυμπιακό όμως η Ρεμς επέμενε και με έπεισε. Υπήρχαν και άλλες ομάδες την προηγούμενη χρονιά όπως η Τουλούζ, όμως είχα πει ότι προτιμούσα να μείνω στον Ολυμπιακό. Είχα μόλις ανανεώσει. Με την ομάδα της Ρεμς αρχικά φάνηκε πως δεν θα προχωρούσε αλλά επέμειναν. Είδα την επιθυμία των ανθρώπων της Ρεμς να με φέρουν πίσω στην Γαλλία. Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και τελικώς πήγα στην Γαλλία για τις υπογραφές με την ομάδα της Ρεμς.»

Για τις ευθύνες που θα έχει στη νέα του ομάδα

«Ναι το ξέρω. Όταν πρωτοέφτασα στον Ολυμπιακό οι άνθρωποι εκεί δεν με ήξεραν τόσο καλά. Όμως με τον καιρό τα κατάφερα και έγινα και αρχηγός της ομάδας. Αυτές είναι μεγάλες ευθύνες και αρμοδιότητες σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Η πίεση δεν με τρομάζει. Ξέρω το τι μπορώ να κάνω. Ο κόουτς ξέρει το επίπεδό μου. Η πίεση και όλα αυτά μου δίνουν έξτρα κίνητρο.»

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ