Μπότο: «Η διαφορά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν είναι 9 βαθμοί!»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (14/2), ο Ζοσέ Μπότο εξέφρασε την άποψη ότι η διαφορά των 9 βαθμών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι πλασματική.

Μπότο: «Η διαφορά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν είναι 9 βαθμοί!»

Ο ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα που είχε δύο μήνες πριν, κάτι που σύμφωνα με τον Ζοσέ Μπότο αντικατοπτρίζεται και από τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου του Βορρά», στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε τη Δευτέρα (14/2), τόνισε ότι βάσει της εικόνας που έχουν εσχάτως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, η βαθμολογική διαφορά των 9 πόντων που τους χωρίζει είναι πλασματική.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Πορτογάλου:

«Όταν ξεκίνησα τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα ήταν 14 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και 4 από την ΑΕΚ. Τώρα, είμαστε 9 πόντους πίσω και 8 πάνω από την ΑΕΚ. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με δύο μήνες πριν.

Άποψή μου είναι ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό που βλέπω τώρα, είναι ότι η διαφορά μεταξύ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, δεν είναι 9 πόντοι. Αν μειώσουμε τη διαφορά μπορούμε να τα καταφέρουμε».