ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0: Φουλ για πλέι οφ! (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 2-0 τον Άρη στους «Ζωσιμάδες» και έκανε τεράστιο βήμα για την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Δύο δοκάρια είχαν οι Θεσσαλονικείς, που απέτυχαν να κάνουν γκολ τις πολλές ευκαιρίες τους.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0: Φουλ για πλέι οφ! (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει όνειρα τετράδας καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Άρη στους «Ζωσιμάδες» παίζοντας σαν τη… γάτα με το ποντίκι και δικαιώθηκε.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε για περισσότερα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία με τον Λοντίγκιν να νικάει τον Εντιαγιέ και την κεφαλιά που έκανε.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του μετά το 35' ανέβηκε, έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Περέα ανενόχλητος να πηδάει σε λάθος χρόνο και να αστοχεί σε κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, βγήκαν μπροστά, πίεσαν τους γηπεδούχους, αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Ξανά όμως οι Ηπειρώτες «χτύπησαν» στην κόντρα, καθώς στο 84’ ο Ντομίνγκεζ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο τέρμα μετά από καραμπόλες!

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR που υπέδειξε στον διαιτητή Παπαπέτρου πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Ο Άρης ξανά ανέβασε ένταση στο παιχνίδι του και προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα του, αλλά… σκόνταψε στα δοκάρια. Είχε δύο σε μια φάση με τους παίκτες του να μην μπορούν να τελειώσουν σωστά τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν.

Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής του αγώνα με το τελικό 2-0.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Μικρογραφία

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΑΡΗΣ 2-0

Γήπεδο: Ζωσιμάδων

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερς: Σιαμπάνης (51’ αυτ.), Ντομίνγκεζ (84’)

Κίτρινες: Στάνκο (72’), Ποζνάνσκι (94’) - Σνάιντερ (57’), Γκαρσία (96’)


Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν- Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (90’ Παντελάκης), Ποζνάνσκι-Καραχάλιος, Στάνκο- Ντομίνγκεθ, Λιάσος (76’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ (89’ Μπρένερ )- Περέα.

ΑΡΗΣ(Μάντζιος): Σιαμπάνης- Σάκιτς, Φαμπιάνο (λ.τ. 87’ Λούμορ), Μπράμπετς, Γκάνεα- Σάσα, Εντιαγέ (87’ Πάλμα), Μπερτόγλιο (67’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι-Καμαρά (87’ Γκαρσία), Μάνος.