Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Γιαν Εμβιλά με το γκολ στο τέλος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο κορυφαίος σε μια δύσκολη βραδιά με την ΑΕΚ. 

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Πολύ σπουδαία νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0) με το γκολ του Γιαν Εμβιλά και με πολλή δουλειά από τους αμυντικούς της ομάδας και τον Βατσλίκ.

Λίγοι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν στη γνωστή απόδοσή τους, αλλά ακόμη κι έτσι ήρθε αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο για τον τίτλο.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΒΑΤΣΛΙΚ: Σταθερός όποτε χρειάστηκε και με ψυχραιμία σε δυνατά κοντινά σουτ παικτών της ΑΕΚ. Για άλλη μία φορά σε υψηλό επίπεδο.

ΛΑΛΑ: Καλό παιχνίδι στο αμυντικό κομμάτι, δεν βγήκε μπροστά και δεν βοήθησε επιθετικά όπως θα έπρεπε.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κορυφαίος της άμυνας του Ολυμπιακού με πολύ καθοριστικές τοποθετήσεις και αποκρούσεις.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Έκανε και αυτός κάποιες σωτήριες επεμβάσεις, παραλίγο να κάνει μοιραίο λάθος σε μία φάση, αλλά γενικά ήταν καλός.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Αμυντικά είχε δυσκολίες σε κάποιες φάσεις με τον Λιβάι, αλλά ήταν και πάλι πολύ πεισματάρης και με τις περισσότερες μάχες κερδισμένες.

ΕΜΒΙΛΑ: Ο χρυσός σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης. Καλός στο πρώτο ημίχρονο, όχι τόσο στην επανάληψη, αλλά βρήκε τον τρόπο να δείξει την κλάση του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο διεθνής μέσος έκανε ωραίο πρώτο μέρος με πολύ έξυπνες μπαλιές για ευκαιρίες, αλλά αρκετά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε το δοκάρι, κάποιες ακόμη ωραίες ενέργειες όπως η σέντρα στο γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε, αλλά μπορούσε και περισσότερα. Βγήκε γιατί ο προπονητής ήθελε να αλλάξει τον σχηματισμό.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του. Από το πρώτο λεπτό έδειχνε έξω από τα νερά του, ίσως κουρασμένος, αλλά χωρίς τα στοιχεία που τον έχουμε συνηθίσει.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και δε βοήθησε όσο μπορεί, παρόλο που πάλι είχε τον τρόπο να σκοράρει έστω κι αν το γκολ σωστά δεν μέτρησε.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Έδωσε μάχες μέσα και μακριά από την περιοχή, όμως δεν είχε καλά τελειώματα στις λίγες φορές που βρέθηκε σε τέτοια θέση.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Δεν μπόρεσε και πάλι να δείξει πράγματα ή να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Έχασε και τη μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Τουλάχιστον ήταν στη φάση του κερδισμένου κόρνερ για το γκολ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Η ποιότητά του ήταν αρκετή και το ρίσκο του Μαρτίνς να φέρει έναν παίκτη που δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει ανασταλτικά ήταν αποτελεσματικό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μαγική η πάσα του στον Ονιεκούρου στην ευκαιρία των καθυστερήσεων.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Έδωσε πράγματα από την ώρα που μπήκε και μπέρδεψε όλη την τακτική του Γιαννίκη που μέχρι τότε ήταν συγκροτημένη.

ΜΠΑ: Μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις.