Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις!»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις!»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στην Τούμπα:

«Θα πρέπει να συνηθίσουμε στα συνεχόμενα ματς τουλάχιστον ως τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται για τη θέση της στην κατηγορία. Προερχόμασταν από μεγάλα αποτελέσματα.

Οι παίκτες προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να χαλαρώσουν που είναι λογικό με τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο, σκοράραμε, είχαμε την υπεροχή και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλο γκολ».

Ερωτηθείς για το πόσο κοντά είναι η ομάδα σε σχέση με αυτό που έχει στο μυαλό του είπε: «Δεν είμαι προγραμματιστής για να προβλέψω αυτό. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο, η κατανόηση από πλευράς παικτών έχει βελτιωθεί.

Έχει επιστρέψει στην ομάδα το να παλεύουμε το κάθε ματς μέχρι το τέλος και αυτό φάνηκε και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ. Με χαροποιεί αυτό. Είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».