Σισέ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που με έμαθε να είμαι πρωταθλητής»

Ο Παπέ Σισέ μίλησε για την κατάκτηση του Copa Africa με τη Σενεγάλη και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό που τον έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα του.

Σισέ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που με έμαθε να είμαι πρωταθλητής»

Ο Παπέ Σισέ κατέκτησε το Copa Africa με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και στις δηλώσεις που έκανε στο match programme του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ευχαρίστησε την ομάδα του Πειραιά που του έμαθε να είναι πρωταθλητής.

Αναλυτικά ο Παπέ Σισέ μίλησε:

Για το τρόπαιο με τη Σενεγάλη: Είναι ένα παιδικό όνειρο. Πάντα ήθελα να παίξω στην Εθνική Σενεγάλης και να κερδίσω αυτό το τρόπαιο. Ήταν όνειρο για όλους τους Σενεγαλέζους.

Για τον Ολυμπιακό: Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό γιατί ο Ολυμπιακός είναι αυτός που μου έδειξε τι σημαίνει να κερδίζεις έναν τίτλο, να κερδίζεις τρόπαια. Εδώ το έζησα πρώτη φορά. Θέλουμε και φέτος πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το μεγάλο όνειρο όμως είναι να φτάσουμε πολύ μακριά στο Europa και γιατί όχι να πάμε μέχρι τον τελικό. Νομίζω το αξίζουμε. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό γιατί με έμαθε να είμαι πρωταθλητής.

Για το εάν νιώθει σαν ήρωας στη Σενεγάλη: Είμαι περήφανος που τα κατάφερα. Όντως νιώθω κάτι σαν ήρωας γιατί οι Σενεγαλέζοι έχουμε υποφέρει πολύ και αυτή τη φορά είμαστε ευτυχισμένοι.

Για το αν μίλησε με τον Χασάν: Μιλήσαμε μετά το ματς. Ο Χασάν μου τηλεφώνησε να με συγχαρεί.

Για τη συνέχεια με τον Ολυμπιακό: Θέλουμε τους βαθμούς με την ΑΕΚ. Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια. Περιμένουμε το ματς με την Αταλάντα. Είναι μία εβδομάδα γεμάτη προκλήσεις.