Ολυμπιακός: Οι πρώτες δηλώσεις Αλμασάρι και Αλκαχτάνι

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα στα οποία προέβη ο Ολυμπιακός για την δεύτερη ομάδα του, Μοχάμεντ Αλκαχτάνι και Μεσάρι Αλμασάρι μίλησαν για τη νέα τους ομάδα, τονίζοντας ότι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Ολυμπιακός: Οι πρώτες δηλώσεις Αλμασάρι και Αλκαχτάνι

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σ. Αραβίας για την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων προχώρησε στην απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Μοχάμεντ Σάαντ Αλκαχτάνι και του Μεσάρι Αλμασάρι με στόχο την ενίσχυση της δεύτερης ομάδας του.

Οι δύο Σαουδάραβες λοιπόν έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθαν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά και πως ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεσάρι Αλμασάρι:

«Είμαι χαρούμενος που έκλεισα στον Ολυμπιακό. Η χώρα είναι απίστευτη και φοβερή και οι φίλαθλοι απίστευτα παθιασμένοι. Θα δώσω τα πάντα για αυτούς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μοχάμεντ Αλκαχτάνι:

«Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό και την ιστορία του. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να πας στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό εδώ πέρα. Σίγουρα, θα δουλέψω σκληρά και ελπίζω μαζί να κάνουμε καλή δουλειά στον Ολυμπιακό».