Ολυμπιακός: Εκτός με ΑΕΚ Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σισέ, Ανδρούτσο, Κούντε.

Ολυμπιακός: Εκτός με ΑΕΚ Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε

Την ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (13/2, 19:30) ο Ολυμπιακός και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Αταλάντα θέλουν πάση θυσία τη νίκη με τους "κιτρινόμαυρους" προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας που έχουν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παπέ Σισέ μπορεί να επέστρεψε στον Ρέντη την Πέμπτη και να έπιασε αμέσως δουλειά με στόχο να παίξει κατά της ΑΕΚ, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει μείνει αρκετά πίσω τις τελευταίες ημέρες, αφού έχασε προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

Εκτός έμεινε και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και η απόδοση του δεν ήταν καλή. Επίσης αποκλείστηκε και ο Πιερ Κούντε που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στον αγώνα με τους Αγρινιώτες. Κανονικά είναι στην αποστολή ο Ρόνι Λόπες.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.