Ολυμπιακός: Η φήμη από Πολωνία για Λέγκια - Ρόνι Λόπες και η πραγματικότητα

Οι Πολωνοί αποκάλυψαν προ ημερών ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Ρόνι Λόπες. To ανοικτό «παράθυρο» στην Πολωνία και η άγνοια του ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Η φήμη από Πολωνία για Λέγκια - Ρόνι Λόπες και η πραγματικότητα

Ο Ρόνι Λόπες εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ρέντη. Μετά την άρνησή του στην προσφορά της Κόνιασπορ και γενικότερα της προοπτικής της Τουρκίας, ο Πορτογαλοβραζιλιάνος επιθετικός είναι πλέον ενεργό μέλος του Ολυμπιακού.

Αναγκαστικά ο Πέδρο Μαρτίνς θα κοιτάξει να τον αξιοποιήσει στον βαθμό που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει.

Το ότι δεν θα προκαλούσε... τριγμούς στον ερυθρόλευκο σχεδιασμό, μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρόνι από τους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολίες ή αμφισβήτηση.

Ο Μαρτίνς είχε δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή του στον Ονιεκούρου έναντι του Λόπες.

Πάμε ωστόσο στα «φρέσκα κουλούρια». Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, ο Ρόνι Λόπες είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας. Λεγόταν μάλιστα ότι είχε γίνει και μία πρώτη προσέγγιση από τους Πολωνούς.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο απέχει από την πραγματικότητα. Ναι μεν μπορεί η Λέγκια να τον είχε βάλει στο «σημάδι» (ή εξακολουθεί να τον έχει στη λίστα της), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζει κάτι ο ποδοσφαιριστής. Από την πλευρά του τουλάχιστον υπάρχει άγνοια.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με τις «ανοικτές» αγορές που υπάρχουν ακόμη για μεταγραφές, η Πολωνία είναι μία από τις χώρες που είναι διαθέσιμες στο «πάρε-δώσε».

Συγκεκριμένα, η αγορά στην Πολωνία κλείνει στις 28 Φεβρουαρίου, την τελευταία μέρα του μήνα! Αυτό σημαίνει ότι αν πράγματι ενδιαφέρεται η Λέγκια, έχει μπροστά της κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες για να δελεάσει τον Ρόνι Λόπες.

Για την ώρα πάντως, ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.