Ολυμπιακός: Ναι μεν χάλασε του Μάρκοβιτς στην Παρτιζάν, αλλά παραμένει ακόμη «ανοικτό» να φύγει

Ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε τελικά με την Παρτιζάν για την παραχώρηση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αλλά υπάρχουν ακόμη ελπίδες να αναχωρήσει ο Σέρβος για... άλλες πολιτείες.

Ολυμπιακός: Ναι μεν χάλασε του Μάρκοβιτς στην Παρτιζάν, αλλά παραμένει ακόμη «ανοικτό» να φύγει

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ακόμα δεν έχει φύγει από τον Ολυμπιακό. Έφτασε πολύ κοντά στη μετακίνησή του (ή μάλλον στην επιστροφή του) στην Παρτιζάν, αλλά ναυάγησαν την ύστατη στιγμή οι διαπραγματεύσεις και κατ’ επέκταση ο Σέρβος στόπερ παραμένει ακόμα σε ερυθρόλευκο φόντο.

Το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Σερβία έκλεισε την Παρασκευή (11/2). Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση π.χ. να επανέλθει η Παρτιζάν με μία καλύτερη προσφορά για να κάνει δικό της τον Μάρκοβιτς. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ενόψει καλοκαιριού.

Εντούτοις, το γεγονός ότι ο Σέρβος στόπερ δεν πήγε στους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί να φύγει μέχρι το τέλος του μήνα.

Υπάρχουν ακόμα ανοικτές αγορές στις οποίες μπορεί να βρει ομάδα. Για παράδειγμα η Ελβετία στην οποία βγάζει το... ψωμί του ο Νίκολα Τσούμιτς, έχει ανοικτό «παράθυρο» για μεταγραφές έως την προσεχή Τρίτη 15 Φεβρουαρίου.

Εκτός από την Ελβετία υπάρχουν και άλλες χώρες, στις οποίες ο ατζέντης του έχει άκρες. Στην Ρωσία μπορούν να γίνουν μεταγραφές για το επόμενο δεκαήμερο (εκπνέει η διορία στις 22 Φεβρουαρίου), ενώ στην Ουκρανία η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 2 Μαρτίου.

Αν δεν καταφέρει ο ατζέντης του να του φέρει μία πρόταση που θα ικανοποιεί μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό, τότε ο Μάρκοβιτς θα είναι αναγκασμένος να μείνει στο λιμάνι έως το καλοκαίρι, έχοντας όμως προηγηθεί σχεδόν μία ολόκληρη αγωνιστική σεζόν απραξίας.