Άρης: Την Κυριακή (13/2) ξεκαθαρίζει του Γκάμα

Και το Σάββατο ο Μπρούνο Γκάμα ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα και στον Άρη θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άρης: Την Κυριακή (13/2) ξεκαθαρίζει του Γκάμα

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουν στον Άρη τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Δευτέρας (14/2, 19:30) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Και στην προπόνηση του Σαββάτου συνέχισε το δικό του πρόγραμμα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που περιλάμβανε θεραπεία και εξατομικευμένη εκγύμναση. Η τελευταία προπόνηση του Άρη πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή το πρωί και εκεί θα ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα μπει στην αποστολή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/02, 19:30), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την ηπειρωτική πόλη).

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής) με τον Μπρούνο Γκάμα να συνεχίζει τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα».