Απολογία Ματίγια: «Προσπάθησα να αφιερώσω το γκολ στη γυναίκα μου που είναι έγκυος»

Στην απολογία του προς το πειθαρχικό όργανο της Super League, ο Χαβίε Ματίγια ξεκαθάρισε ότι δεν σκόπευε να προκαλέσει, ενώ «παρεξηγήθηκε» ο πανηγυρισμός του.

Απολογία Ματίγια: «Προσπάθησα να αφιερώσω το γκολ στη γυναίκα μου που είναι έγκυος»

Σε απολογία κλήθηκε από τη Super League ο Χαβίε Ματίγια σχετικά με τον πανηγυρισμό του στο τέρμα που πέτυχε απέναντι στο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 33χρονος μέσος του Άρη δήλωσε στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής ότι ουδέποτε σκόπευε να προκαλέσει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα στην καριέρα μου. Προσπάθησα να σηκώσω τη φανέλα για να αφιερώσω το γκολ στη γυναίκα μου η οποία είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί. Αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες. Είχα στο μυαλό μου τον πανηγυρισμό, να βάλω την μπάλα κάτω από τη φανέλα μου»

Ο δικηγόρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπιλίρης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ισπανό, στάθηκε στη μηδενική αντίδραση όσων βρίσκονταν στο γήπεδο: «Δεν υπήρξε αντίδραση από κανέναν αντίπαλο και η δίωξη αναφέρει ότι η κίνηση έγινε προς τους αντίπαλους παίκτες. Κανένας αντίπαλος δεν του είπε κάτι. Η δίωξη έγινε με βάση τα δημοσιεύματα από σαιτ».