Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Σισέ, πήγε Ρέντη - Όλα καλά με Ελ Αραμπί

Στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τίθεται ο Παπέ Σισέ, ο οποίος επέστρεψε Κυπελλούχος από την Αφρική. Όλα καλά με Ελ Αραμπί, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά ενόψει ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Σισέ, πήγε Ρέντη - Όλα καλά με Ελ Αραμπί

Ο Παπέ Σισέ κατέκτησε το Κόπα Άφρικα με τη Σενεγάλη, πανηγύρισε στην πατρίδα του την επιτυχία του και γύρισε στην Ελλάδα. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από χθες βρίσκεται στην πατρίδα μας, αλλά δεν πρόλαβε την προπόνηση του Ολυμπιακού. Πήγε, όμως, το απόγευμα στον Ρέντη και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Έπιασε δουλειά αμέσως με στόχο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Σισέ σήμερα θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς του. Πάντως ο ίδιος έχει γυρίσει και θέλει να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ανάλογα από την κατάσταση που θα βρίσκεται ο παίκτης.

Το μόνο πρόβλημα με τον Σισέ είναι πως το τελευταίο 90λεπτο που έπαιξε ήταν στις 14 Ιανουαρίου κόντρα στη Γουινεά. Από τότε αγωνίστηκε ξανά για ένα λεπτό στον ημιτελικό με την Μπουρκίνα Φάσο. Η έλλειψη ρυθμού ίσως είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Σισέ, ο οποίος κατά τα άλλα όλο αυτό το διάστημα προπονούταν κανονικά.

Όσον αφορά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ένα άτσαλο πέσιμό του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προκάλεσε μία ανησυχία μήπως έχει πάθει ζημιά ο Μαροκινός (χτύπησε το δεξί του γόνατο στο δοκάρι). Τελικά ο έμπειρος φορ δεν έχει απολύτως τίποτα και είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την ΑΕΚ.