Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Ανατροπή με Κουλούρη και Άλιμπεκ

Ο Ατρόμητος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ελευθεριάδη (26’), έφερε…τούμπα το ματς κόντρα στη Λαμία (3-1) με τους Ευθύμη Κουλούρη (57’ πέναλτι, 70’), Άλιμπεκ (88’).  

Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Ανατροπή με Κουλούρη και Άλιμπεκ

Τα πάνω κάτω έφερε ο Ατρόμητος και πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Λαμία (3-1). Ένα αποτέλεσμα που κρατά…ζωντανό τον Ατρόμητο στη μάχη που δίνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο αφού γλίτωσε το γκολ (δοκάρι Ροτάριου στο 9’) ισορρόπησε, σκόραρε με τον Ελευθεριάδη (26’, 0-1) και έβαλε…δύσκολα στους Περιστεριώτες που έπαιζαν την ύπαρξή τους και το 0-1 τους άγχωσε, αν και πάλι είχαν δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν.

Στην επανάληψη η είσοδος του Σπιριντόνοβιτς έδωσε πνοή, ο Ροτάριου που έκανε πολύ μεγάλο ματς, συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα και ο Κουλούρης ήταν ο εκτελεστής.

Ο Ρουμάνος Ροτάριου κέρδισε το πέναλτι μετά την γκάφα του Τζανετόπουλου και ο Κουλούρης έφερε το ματς στα ίσα (1-1, 57’). Ο ίδιος στο 70’ τελείωσε άψογα τη φάση, μετά την πολύ ωραία συνεργασία του με τον Σπιριντόνοβιτς και ο Ατρόμητος έφερε τούμπα τον αγώνα (2-1). Ο Άλιμπεκ, ο οποίος επίσης ήρθε από τον πάγκο, στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας του Περιστεριού, μετά το λάθος του Προβυδάκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-1

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 57’, 70’ Κουλούρης, 88’ Άλιμπεκ – 26’ Ελευθεριάδης

Κίτρινες: Βέλλιος, Κιβρακίδης, Τζανετόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας – Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ – Ναμπί (65’ Άλιμπεκ), Ροτάριου (75’ Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (46’ Σπιριντόνοβιτς) – Κουλούρης (89' Ντένιτς)

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Τζανδάρης, Γκέντσογλου (46’ λ. τρ. Μπανγκουρά) – Καραμάνος, Νούνιες (73’ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης (79’ Ταϊρόν) – Βέλλιος 5 (64’ Νινούα)