Άρης: Με Φαμπιάνο ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (14/2) τη προσεχή εβδομάδα, με τον Άρη Μάντζιο να υπολογίζει και στον Φαμπιάνο που εξέτισε τη ποινή του.

Άρης: Με Φαμπιάνο ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα (8/2) στις προπονήσεις ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΣ (14/2, 19:30), με τον Άκη Μάντζιο να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες, τον Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή των καρτών που είχε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η σημερινή προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (14/02, 19:30), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα επιστρέφει ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που εξέτισε την ποινή του.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

* Η ομάδα Κ19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 θα αντιμετωπίσει αύριο, Τετάρτη (09/02), την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού, στις 12:00, στο Αθλητικό Κέντρο «Emileon», στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής (εξ αναβολής)».