Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας θέλει Ονιεκούρου, ο Μαρτίνς δεν το συζητά και ο χρόνος πιέζει τους Τούρκους

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να παραχωρηθεί ο Χένρι Ονιεκούρου, αλλά η Μπεσίκτας θα επιχειρήσει αν τον αποκτήσει στο... παρά ένα από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας θέλει Ονιεκούρου, ο Μαρτίνς δεν το συζητά και ο χρόνος πιέζει τους Τούρκους

Ο Χένρι Ονιεκούρου υπολογίζεται κανονικότατα από τον Πέδρο Μαρτίνς. Στο δε δίλημμα Ονιεκούρου ή Ρόνι Λόπες, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δείξει έμπρακτα προς τα που... κλίνει. Η ζυγαριά γέρνει ξεκάθαρα προς την πλευρά του Νιγηριανού.

Ωστόσο, στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι φήμες ότι η Μπεσίκτας σκοπεύει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να αποκτήσει τον Αφρικανό από τους «ερυθρόλευκους». Κι όλα αυτά σε μία περίοδο που τα ίδια τούρκικα Μέσα ανέφεραν ότι ο Ονιεκούρου θα γυρνούσε στην Πόλη μόνο με μία προϋπόθεση: Αν ερχόταν πρόταση από την Γαλατασαράι.

Όλα αυτά βέβαια είναι υποθετικά σενάρια, γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού ότι υπάρχει οποιαδήποτε «ενόχληση» από την Μπεσίκτας.

Πράγματι, οι «μαυραετοί» έχουν βγει στην αγορά και αναζητούν έναν εξτρέμ για να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί. Το ότι ο Ονιεκούρου βρίσκεται στη λίστα τους, είναι κάτι που δεν μπορεί να αποτελέσει έκπληξη, καθώς τα «πράματα και θάματα» που έκανε με τη φανέλα της Γαλατασαράι στο παρελθόν (σ.σ. τα οποία δεν κάνει με τον Ολυμπιακό), δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από την Μπεσίκτας.

Από εκεί και πέρα, ο χρόνος πιέζει την Μπεσίκτας και όλες τις υπόλοιπες τούρκικες ομάδες.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι την Τρίτη (8/2) εκπνέει η διορία για τις μεταγραφές στην Τουρκία.