Παναιτωλικός: «Σε ίδρυμα της Βέροιας τα έσοδα δημοπράτησης του πανό και των φανελών για τον Άλκη»

Σε μία σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία θα δημοπρατήσει το ξεχωριστό πανό και τις φανέλες με το όνομα του Άλκη και τα έσοδα θα πάνε σε ίδρυμα της Βέροιας.

Παναιτωλικός: «Σε ίδρυμα της Βέροιας τα έσοδα δημοπράτησης του πανό και των φανελών για τον Άλκη»

Σε μία κίνηση συμβολική αποφάσισε να προχωρήσει η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Θα δημοπρατήσει το ξεχωριστό πανό και τις φανέλες με το όνομα του Άλκη που φόρεσαν οι Αγρινιώτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν σε ίδρυμα της Βέροιας, γενέτειρας του αδικοχαμένου 19χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανάλαβε την πρωτοβουλία να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά την δολοφονία ενός ακόμα φιλάθλου, του Άλκη Καμπανού. Με την ανάρτηση σχετικού σκίτσου του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου στα social media της ομάδας και σε πανό στο γήπεδο, όπως επίσης με την απόφαση να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με φανέλες στις οποίες αντί των ονομάτων τους αναγράφονταν το όνομα ΑΛΚΗΣ.

Η πρωτοβουλία έτυχε καθολικής αποδοχής και μεγάλης ανταπόκρισης. Θέλοντας να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την ίδια κατεύθυνση που ακολουθούμε ως Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος σχεδόν έναν αιώνα, θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε (πανό, φανέλες ποδοσφαιριστών με τις υπογραφές τους) μέσω του Charityidols προκειμένου όσοι εκδήλωσαν πρόθεση να αποκτήσουν το υλικό, να μπορέσουν να το πράξουν. Λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε (για μια ακόμα φορά) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας».