Φορτούνης: «Είμαστε έτοιμοι για τη Λουκέρνη. Ξέρουμε που θα μας "χτυπήσει"»

Τι είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη και τον Ολυμπιακό αλλά... ελληνικά. 

Φορτούνης: «Είμαστε έτοιμοι για τη Λουκέρνη. Ξέρουμε που θα μας "χτυπήσει"»

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς με αντίπαλο τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Λαγανές ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παίξαμε ένα παιχνίδι με μία καλή ομάδα, σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης και κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας την Πέμπτη θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο και θα «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και το τεχνικό επιτελείο για να είμαστε έτοιμοι».

Στον Κώστα Φορτούνη ζητήθηκε να σχολιάσει το έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική ομάδα και για τον Ολυμπιακό να έχει πολλούς Έλληνες παίκτες, φέτος βλέπουμε ότι παίζουν πάρα πολλά παιδιά, γύρισε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει απίστευτη εμπειρία και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Όσους περισσότερους Έλληνες έχουμε στην ομάδα, τόσο το καλύτερο».